Ingången räknas

För några veckor sedan var jag på reportageresa på Irland. Förutom att träffa en massa intressanta människor, som jag fick fota och skriva om, kunde jag inte låta bli att fotografera dessa vackra dörrar i Dublin, de var helt fantastiska. Blev genast inspirerad för att lägga lite mer krut på vår egna ingång här hemma. Mycket trevligare att gå in i ett hus med såhär välkomnande ingångar, eller hur?
Kategori: Life Taggar: dublin, resa till dublin, rland, vackra dörrar, vackra ingångar, vår på Irland;

Dagens outfit

Klänning Marc O Polo // Skinnjacka Ibana // Canvasväska Artek for design hotels 
Kategori: Fashion Taggar: Artek, Design hotels, Ibana, Marc O Polo;

Glutenfritt våffelbröd

 

Dessa glutenfria våffelbröd går att göra på 15 minuter. Jag äter dem för det mesta med vanligt pålägg, som kalkonskinka och avokado, men det går även att äta dem som vanliga våfflor med grädde och sylt till! 
Du behöver:
Gluterfri mjölmix
Uppkokat vatten
Olivolja
Salt
 
Jag brukar köra på känsla och inte mäta upp ingredienserna. Häll i Grov mjölmix, en ordentlig klunk olivolja och en nypa salt. Sedan häller du på det kokande vattnet. 
 
Det behövs ganska mycket vatten för att konsistensen ska bli rätt. Smeten ska vara rätt fast men bunken ska inte kunna vändas upp och ner med smeten i utan att den börja rinna.
 
Sedan är det bara att steka på. Det kan vara bra att ha en platt träslev till hands så att man kan smeta ut smeten. Stek dem på högsta värmen tills att all ånga är borta. 
 
Så här ser dem ut när dem är klara!
 
Lägg på favoritpålägget och njut.