Budgivning på gång!

Som ni kanske redan har läst så håller vi på att köpa hus. Egentligen letade vi inte riktigt utan kunde tänka oss att bo kvar i våran trea ett tag till men så dök bara detta hus upp som vi vekligen älskar och känner; det här är vårat hus! Det känns helt enkelt sååå rätt. Nu har vi i vart fall fått klartecken från banken och började genast buda! Än så länge är vi dom enda som budat så vi får se vad som händer de närmsta dagarn. Håll tummarna åt oss! Jag håller er uppdaterade.

 

Som detta drömslott ser huset ännu inte ut, vi kommer få jobba en del på det!

Psst... Nu kan ni även följa mig på instagram, hag heter hippiechick91.

 

Kategori: Life Taggar: , budgivning, görvälnsslott, husköp;

Fyra timmar bara för mig!?

Igår eftermiddag fick jag för första gången på länge några timmar för mig själv. Som mammaledig händer detta inte speciellt ofta... Så vad göra med dessa timmar? Jag åkte in till stan, hade ändå möte med banken om vårat huslån. Passade såklart även på att ta en fika och inhandla lite! Detta fick följa med hem:
 
Sedan en tid tillbaka har jag börjat att endast använda naturliga hudprodukter. Dessa två märken är absolut bland mina favoriter!
Från vänster; provpacket med Iris krämer från Weleda, Cover Stick från Dr. Hauschka och One-Step Cleanser and Toner även den från Weleda.
 
 
Här kom en bild på mig också! :-)
 
Kategori: Life Taggar: dr.hauscka, naturlig hudvård, weleda;

Dagens outfit

 
Detta hade jag på mig idag; trjöja från miss miss by valentina, lila linne byxor från HM och mina favorit kilklackar från Tommy Hilfiger.