Händiga kvinnor och män sökes

Som de flesta av er redan vet så har vi nyligen köpt hus här uppe i Värmland. Nu skulle vi vilja bjuda in alla våra vänner för att umgås och renovera.
 
De senaste veckorna har det hänt så mycket här! Vi har ju både varit i Amsterdam, som ni ska få se flera bilder på, och så har vi fått tillgång till vårt nya hus, Avalon har lärt sig gå (ingen stilla sekund för föräldrarna här inte) och dessutom är de två stora barnen också här. Full fart här hela tiden. På allt detta kommer att vi har ungefär sådär en vecka på oss innan vi ska ha flyttat och gjort oss hemmastadda innan jag ska börja studera...
 
Så känner ni för landet ett par dagar och vill hjälpa till med målning, riva en vägg, sätta upp lampor, bära flyttkartonger, vara barnvakt eller bara vara trevligt sällskap den här månaden (eller när som helst på hösten) så kom till oss i Molkom!
 

Bloggande?

Det här med bloggandet är inte lätt. Finns det inget speciellt som händer i ens liv så finns det heller inget att blogga om. Finns det å andra sidan mycket som händer och mycket man vill dela med sig av i bloggen så finns det absolut ingen ledig minut där man skulle kunna sätta sig vid datorn och blogga! Ja resultatet blir i båda fallen så som det varit i denna bloggen under hela två veckor, inget bloggande!
 
 
Kategori: Life Taggar: bloggen, tid att blogga, vad ska man blogga om;